Kirje 143: Kesäkuu 2024

Kesäiset terveiset Kobesta

“Jäljelle jääneet aloittavat ylistyksen, he iloitsevat ääneen Herran suuruudesta. Huutakaa siis lännessä ja vastatkaa huutoon aamunkoiton suunnalta, kunnioittakaa Herraa. Meren saarilla ja rannoilla kunnioittakaa Herran nimeä, hänen, joka on Israelin Jumala. Maan ääriltä saakka me kuulemme laulujen kaikuvan ylistykseksi Vanhurskaalle.” – Jes. 24:14-16

Keskiviikkoaamuisin kokoonnumme yhdessä Kita-Suzurandain kirkolle rukous- ja raamattupiiriin. Laulamme Asakon säestyksellä joka kerta pari virttä aluksi ja lopuksi. Seurakunnassamme on tapana käydä Raamattua läpi yksi luku päivässä. Raamattupiiri keskittyy sille keskiviikolle osuvaan lukuun, mutta usein siinä käydään läpi myös edellistä kuutta lukua.

Tällä hetkellä olemme edenneet Jesajan kirjaan, Takagi-sensei valmistaa tiivistelmän ja ajatuksia päivän tekstistä ja erityisesti viime kerralla keskustelimme siitä miten ylistys rukousten ja laulujen muodossa raikuu “meren saarilla” ja “aamunkoiton suunnalta”. Eikö tämä ole kuvaus Japanista? Kaukaiset saaret ovat kuulleet elävästä Jumalasta ja häneen uskovat kohottavat äänensä ylistykseen! … (LP)

[… jatkuu … pdf-tiedosto]

kesa2024-1
kesa2024-2

PDF-muotoinen kirjeemme on luettavissa ja tulostettavissa tästä linkistä!