Kirje 128: Tammikuu 2023

Hyvää uutta vuotta 2023!

Ensiksikin, haluan kiittää kaikkia teitä, jotka olette kulkeneet Asakon, minun ja lasten kanssa tällä lähetysmatkalla tähän asti. Olemme nyt uuden ja jännittävän edessä, kun alamme valmistautua seuraavaan työkauteen Japanissa.

Kansanlähetyksen liittohallitus päätti marraskuun lopulla lähettää meidät viidennelle työkaudelle Japaniin elokuussa 2023. Asako jatkaa opintovapaalla toukokuun loppuun asti, mutta minä Lauri siirryn pois aluekoordinaattorin tehtävistä jo 1.3. jotta aikaa jää riittävästi vierailuihin lähettävissä piireissä ja nimikkoseurakunnissamme.

Palaan jo nyt vanhaan kirjemalliimme, eli edessäsi on taas se tuttu japanikartallinen Palmunen – Lähetysterveisiä Japanista. Toki ensimmäiset kirjeet kirjoitamme nyt ensin Suomesta käsin.

[… jatkuu … pdf-tiedosto]

tammi2023-1
tammi2023-2

PDF-muotoinen kirjeemme on luettavissa ja tulostettavissa tästä linkistä!